2 gedachten over “De tetons !!”

 1. Hi guys,
  1 woord ‘GOOSEBUMBS’!!
  Via WordPress krijg ik elke dag het verslag van jullie wedervaren op deze fantastische tocht. Heerlijk om te lezen hoe zich elke dag een nieuw avontuur aandient. Het vechten tegen en genieten van de natuurelementen, de ontmoetingen met de locals, de gastheren en de medestanders. Wat een prachtige natuur, heerlijk! Heb de indruk dat de sfeer goed zit, wat gezien de beproevingen niet evident is. Dat verdient een duim. Deze reis zal velen inspireren, allé mij zeker.
  Steven en Erwin, Bedankt alvast om dit met ons te willen delen. Geniet verder van de vrijheid/blijheid en alles om jullie heen. Ik rij in gedachten mee, tot later. Guido

  Like

  1. Dankjeveel Guido, het is leuk om dit te lezen, we worden geïnspireerd door anderen en geven het fietsvuur graag door omdat we daar zo van genieten, een van de beste manieren om een land en zijn mensen te leren kennen, zalig, ons lang leven eigenlijk, Steven vertelde van je blessure, laat die maar gauw genezen en veel goede moed!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s