5 gedachten over “Hartsel – Breckenridge”

 1. Hi Steven en Erwin, er zit blijkbaar nog geen verval op, nog steeds in a good mood, even scherp qua kilo’s, meer eelt op het perineum, geen hoogtevrees, veel zweet en dorst, meer hoeft het niet te zijn.. Veel groetjes en good luck.

  Geliked door 1 persoon

   1. The pirineum pass !, alle goden weten daar niks over :-), laat staan dat een mensenkind er iets zou van weten. Ik heb de passes in Colorado opgezocht en daar zitten er een paar flinke tussen, maar de pirireum pass moet nog op de kaart. Het perineum zit tussen de anus en het scrotum, ver moet je niet zoeken.. Van hier ziet het er een lange pittige reis uit waar je, met enige fantasie, geschiedenis ziet van menig allochtonengemeenschappen die hoofdzakelijk aan landbouw deden, sommigen teveel bizons doden (ze dachten dat gevluchte koeien het aan andere koeien zouden verklikken), sommige stammen hadden het schrift en anderen maakten graag ruzie (doodmartelen stond steevast op het programma) en toen kwam de pokkenpandemie en daarna kwamen de Europeanen die maar bleven komen en gemaakte afspraken steevast aan hun Godsvruchtige laarzen lapten.. Het ging bijzonder vlug. Ik wed dat jullie weinig Native Americans hebben gezien. Het schijnt dat alcoholisme zwaar vertegenwoordigd is in hun dorpen, (ik heb er ooit eens een paar keer geweest).
    Zo, dat was een babbel vanuit the Old World. Weet: vanuit het thuisfront wordt er geduimd voor jullie onderneming. Succes en may the force be with you.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s