4 gedachten over “Platoro – Del Norte”

  1. Het moet daar fantastisch mooi zijn! Er steekt wat jaloezie de kop op 🤗. Het is een serieuze prestatie (zeg ik vanuit mijn luie zetel 😀), respect! Jullie mogen terecht fier zijn op jezelf. Geniet x

    Like

  2. Ik postte een berichtje maar is precies niet aangekomen. Opnieuw. Het moet er fantastisch mooi zijn! Een vlaag van jaloezie steekt de kop op 🤗. Een serieuze prestatie (zeg ik vanuit mijn luie zetel). Respect! Jullie mogen terecht fier zijn op jezelf. Erwin, al wat goud gevonden 😄? Jullie blijven er goed uit zien hoor. Geniet! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s