4 gedachten over “Platoro – Del Norte”

  1. Het moet daar fantastisch mooi zijn! Er steekt wat jaloezie de kop op ๐Ÿค—. Het is een serieuze prestatie (zeg ik vanuit mijn luie zetel ๐Ÿ˜€), respect! Jullie mogen terecht fier zijn op jezelf. Geniet x

    Like

  2. Ik postte een berichtje maar is precies niet aangekomen. Opnieuw. Het moet er fantastisch mooi zijn! Een vlaag van jaloezie steekt de kop op ๐Ÿค—. Een serieuze prestatie (zeg ik vanuit mijn luie zetel). Respect! Jullie mogen terecht fier zijn op jezelf. Erwin, al wat goud gevonden ๐Ÿ˜„? Jullie blijven er goed uit zien hoor. Geniet! X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s