Wie pakt nu graag in?

Wie pakt nu graag in?

Dat vraag ik mij af…in mijn hoofd zit alles al in de fietstassen. In werkelijkheid modder ik nu al maanden aan met de gedachte hoeveel onderbroekjes en hoeveel truitjes er mee moeten. Heeft die waterzak nog een plekje? Die pedaalsleutel , steek ik die nu beter in de fietsdoos of neem ik die mee als handbagage (dat heb ik ooit eens gedaan maar die vlieger is toen niet op gegaan 🙂

Deze morgen waren Steven en ik afgesproken om de fietsen in dozen te stoppen, een werkje dat langer duurde dan verwacht.  Steven heeft in een vroeger leven schrijnwerkerij gestudeerd en is daar zeer in bedreven. Soms had ik deze morgen het idee dat hij een kast aan het maken was om de fietsen in te stoppen 🙂

Alles klopte!

Het witte santospaard en de zwarte kogatrapper en nog wat andere spullen pasten perfect in de dozen. Dankzij de Duct Tape Power.

Het was bijna professioneel 🙂

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s